Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHM: Etapa remizelorRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
27 Mar 2019

LNHM: Etapa remizelor

Jumătate dintre cele 6 partide ale rundei cu numărul 25, penultima a sezonului regulat al Ligii Naționale de handbal masculin s-au încheiat indecis.

În sala Rapid din Capitală primele două clasate au remizat, rezultat în urma căruia liderul AHC Dobrogea Sud Constanța și-a asigurat titlul de campioană a sezonului regulat, în timp ce CSM București va trebui să scoată 4 puncte din ultimele două partide, restanța cu Minaur și meciul din ultima etapă de la Timișoara pentru a termina pe locul secund.

Steaua a terminat la egalitate la Buzău, gazdele beneficiind pe minutele de final de clemența arbitrilor. Militarii urcă pe locul 5 profitând de înfrângerea celor de la Dunărea Călărași la Dinamo, călărășenii având același număr de puncte, 48, cu formația condusă de Ovidiu Mihăilă.

Pe locul 4 se situează Potaissa cu 49 de puncte, turdenii încheind mâine etapa cu un meci ce pare accesibil pe teren propriu cu formația băimăreană. Zona play-off-ului este închisă de SCM Politehnica Timișoara și CSM Focșani, protagonistele celui de-al treilea rezultat de egalitate, înregistrat pe plaiuri vrâncene.

În meciurile din zona play-out CSM Făgăraș a învins la Cluj, iar CSM Bacău a obținut a cincea victorie în campionat în partida contra celor de la CSU Suceava.

 

Programul etapei a 25-a este următorul:

Miercuri, 27 martie

CS Universitatea Cluj - CSM Făgăraș  28:36 (14:17)

CSM Focșani 2007 - SCM Politehnica Timișoara  28:28 (15:12)

CS HC Buzău 2012 - CSA Steaua București  23:23 (11:11)

CSM Bacău - CSU Suceava  26:24 (12:14)

CSM București - AHC Dobrogea Sud Constanța  22:22 (12:13)

CS Dinamo București - AHC Dunărea Călărași  30:21 (12:10)

Joi, 28 martie

AHC Potaissa Turda - CS Minaur Baia Mare

Alte știri din Handbal