Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHM: După victoriile de azi, CSM Focșani și CSA Steaua împart primele locuriRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
28 Sep 2019

LNHM: După victoriile de azi, CSM Focșani și CSA Steaua împart primele locuri

Prima parte a etapei a 5-a a Ligii Zimbrilor a programat astăzi patru partide. În sala Concordia din Chiajna, CSA Steaua s-a desprins în partea a doua a jocului cu HC Buzău, formație care rămâne cu un singur punct la activ, obținut în prima etapă. Florea (9) și Mihalcea (8) au hărțuit defensiva echipei antrenate de Eliodor Voica și au făcut diferența în ultimele 5 minute ale jocului.

Deriva continuă pentru SCM Politehnica Timișoara, bănățenii fiind nevoiți să se mulțumească cu o remiză la Făgăraș după ce cu un minut înainte de final aveau un avans de două goluri, gazdele obținând astfel primul lor punct în campionat.

Tot cu un rezultat dezamăgitor pentru fani s-a încheiat deplasarea de la Focșani a ”delfinilor” de la Dobrogea Sud Constanța, o înfrângere, a patra, ce-i ține pe elevii lui Zvonko Sundovski pe locul 10, în timp ce vrâncenii confirmă startul bun de sezon și trec în fruntea ierarhiei.

Tot în Moldova, la Vaslui, ”tigrii” continuă seria prestațiilor pozitive și revin în Capitală cu cele trei puncte puse în joc.

 

Iată programul și rezultatele etapei a 5-a:

Sâmbătă, 28 septembrie

CSA Steaua București - HC Buzău  26:21 (12:11)

CSM Făgăraș - SCM Politehnica Timișoara  28:28 (15:17)

CSM Focșani - AHC Dobrogea Sud Constanța  23:20 (12:11)

CSM Vaslui - CSM București  22:27 (11:13)

Duminică, 29 septembrie

Dinamo București - AHC Dunărea Călărași

Minaur Baia Mare - CSM Bacău

AHC Potaissa Turda - CSM Școlar Reșița

Alte știri din Handbal