Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHM: Dobrogenii sunt cu un pas în finalăSportPictures.eu
24 Apr 2019

LNHM: Dobrogenii sunt cu un pas în finală

Dobrogea Sud Constanța își continuă parcursul de regularitate încheind turul seriei A din play-off cu victorii pe linie și 5 puncte avantaj față de principala urmăritoare, CSM București.

Învingători la Călărași, elevii lui Zvonko Sundovski mai au nevoie de o victorie în ultima etapă pe teren propriu cu formația călărășeană pentru a-și asigura locul în finală, indiferent de rezultatele deplasărilor de la Timișoara și din Capitală.

În cealaltă serie, Potaissa a luat punctele din partida cu CSM Focșani și așteaptă acum un pas greșit al celor de la Dinamo în ”eternul derby” programat mâine la Chiajna pentru a spera la primul loc și calificarea în finală.

În play-out lucrurile se complică după rezultatele de astăzi, cinci dintre cele 6 participante sunt despărțite acum de doar două puncte. Ultimele 7 etape ale competiției vor constitui o probă de sprint în condiții de tensiune pentru aceste echipe care între 2 și 22 mai vor trebui să lupte pentru evitarea locului ce duce la retrogradarea directă și a celor două care duc la baraj.

 

Programul etapei a 3-a a fazei secunde a campionatului este următorul:

Play-off, seria A

Miercuri, 24 aprilie

CSM București - SCM Politehnica Timișoara  25:22 (17:7)

AHC Dunărea Călărași - AHC Dobrogea Sud Constanța  22:27 (13:14)

Play-off, seria B

Miercuri, 24 aprilie

AHC Potaissa Turda - CSM Focșani 2007  33:30 (16:15)

Joi, 25 aprilie

CSA Steaua București - CS Dinamo București

 

Play-out

Miercuri, 24 aprilie

CSU Suceava - CS Universitatea Cluj  32:28 (16:10)

CSM Făgăraș - CS Minaur Baia Mare  27:24 (12:7)

CS HC Buzău 2012 - CSM Bacău  31:25 (17:10)

Alte știri din Handbal