Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHM: Dobrogea Sud și SCM Politehnica continuă revirimentulBogdan Balas / SportPictures.eu
28 Nov 2019

LNHM: Dobrogea Sud și SCM Politehnica continuă revirimentul

Dinamo a făcut scor pe teren propriu cu CSM Făgăraș într-o partidă contând pentru etapa a 12-a, penultima a turului Ligii Zimbrilor. Gavriloaia a zburdat pe teren în compania antepenultimei clasate și cu 11 goluri a fost cel mai bun marcator al campioanei care a ajuns la a 10-a victorie în competiție din 11 jocuri disputate.

În celelalte meciuri ale rundei Dobrogea Sud a învins la Bacău și consemnează al șaselea rezultat pozitiv consecutiv ce îi permite să urce până pe locul 5 cu 19 puncte, tot o serie pozitivă având și SCM Politehnica Timișoara. Bănățenii s-au impus pe terenul ultimei clasate CSM Reșița și bifează a treia victorie consecutivă, o gură de oxigen după o toamnă agitată în interiorul clubului.

Minaur nu a avut probleme la Baia Mare cu CSM Vaslui și se trece cel puțin temporar pe locul secund până la meciul turdenilor programat mâine. După renunțarea la serviciile antrenorului ucrainean Sergei Bebeshko, Dunărea Călărași a repurtat la Buzău prima victorie cu Gabriel Armanu la timonă și urcă pe loc de play-off.

Vineri AHC Potaissa Turda primește vizita celor de la CSM Focșani, etapa urmând să se încheie sâmbătă cu partida din sala Concordia din Chiajna dintre CSA Steaua și CSM București.

 

Iată programul și rezultatele etapei a 12-a:

Joi, 28 noiembrie

HC Buzău - AHC Dunărea Călărași  24:26 (12:15)

CSM Școlar Reșița - SCM Politehnica Timișoara  18:28 (6:13)

CSM Bacău - AHC Dobrogea Sud Constanța  20:25 (9:9)

Minaur Baia Mare - CSM Vaslui  30:21 (15:11)

Dinamo București - CSM Făgăraș  46:26 (20:13)

Vineri, 29 noiembrie

AHC Potaissa Turda - CSM Focșani

Sâmbătă, 30 noiembrie

CSA Steaua București - CSM București

Alte știri din Handbal