Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHM: Doar șase meciuri disputate în etapa a 10-aBogdan Balas / SportPictures.eu
23 Oct 2020

LNHM: Doar șase meciuri disputate în etapa a 10-a

După două turnee ce au însumat 9 etape, Sfântu Gheorghe a găzduit și etapa a 10-a a Ligii Zimbrilor în pofida faptului că Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Covasna a anunțat marți măsuri de închidere a sălilor de sport și suspendare a competițiilor sportive pentru două săptămâni. Cu doar șase meciuri disputate deoarece partidele HC Dobrogea Sud Constanța – CSM Făgăraș și Minaur Baia Mare – SCM Politehnica Timișoara nu s-au disputat pentru că CSM Făgăraș și SCM Politehnica Timișoara au înregistrat cazuri de COVID-19 în loturile lor, etapa a prezentat meciuri interesante.

Dinamo a învins fără drept de apel CSM București și își menține imaculată linia de clasament, ecartul față de urmăritoarea sa Potaissa rămânând de 6 puncte. Turdenii au defilat în fața celor de la Magnum Botoșani, reveniți în competiție după absența din turneul anterior la fel ca CSM Focșani, vrâncenii obținând o victorie în duelul cu HC Buzău. Vasluienii au tranșat duelul cu CSM Bacău, iar CSU Suceava s-a impus la limită și a împiedicat CSM Reșița să obțină prima victorie din această ediție de campionat. Ziua s-a încheiat cu duelul dintre Dunărea Călărași și CSA Steaua, militarii câștigând la un gol diferență într-un final pe muchie de cuțit.

Rezultatele etapei a 10-a:

CS Magnum Botoșani – AHC Potaissa Turda  28:40 (14:26)

Dunărea Călărași – CSA Steaua București  23:24 (11:10)

CSM București – Dinamo București  24:32 (12:19)

CSM Focșani – CS HC Buzău  23:19 (10:8)

CSM Reșița – CSU din Suceava  20:21 (10:10)

CSM Bacău – CSM Vaslui  27:29 (13:12)

 

Etapa a 11-a se va disputa miercuri, 11 noiembrie după următorul program:

CS HC Buzău– CSM Bacău

CSM Făgăraș – Dunărea Călărași

Dinamo București – HC Dobrogea Sud Constanța

AHC Potaissa Turda – CSM Reșița

SCM Politehnica Timișoara – CSM Focșani

CSA Steaua București – Minaur Baia Mare

CSU din Suceava – CSM București

CSM Vaslui – CS Magnum Botoșani

Alte știri din Handbal