Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHM: Dinamo se impune în ultimele 10 minute la FocșaniRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
05 Dec 2019

LNHM: Dinamo se impune în ultimele 10 minute la Focșani

Dinamo este campioana turului de campionat, poziție clarificată încă de etapa anterioară, iar astăzi în ultima etapă a turului Ligii Zimbrilor s-a impus pe terenul celor de la CSM Focșani, acolo unde ultimele partide au fost unele tensionate.

Și partida de astăzi a fost una tensionată, cu multe eliminări, care a decurs într-o notă de echilibru până la pauză, apoi în startul reprizei secunde vrâncenii s-au distanțat de la 14:15 la 23:18 în mai puțin de 9 minute, dar Campos (2), Jamali (2) și Vujic au restabilit egalitatea în doar 4 minute. După o nouă periaodă de echilibru, vrâncenii au avut o nouă scădere de ritm și au fost depășiți în ultimele 10 minute atunci când cu patru goluri consecutive Bannour, Asoltanei (2) și Gavriloaia au urcat scorul de la 26:26 la 30:26 în favoarea oaspeților, finalul fiind controlat de dinamoviști.

La cinci lungimi distanță, cu 28 de puncte la activ Potaissa încheie pe locul secund la fel ca și campioana, cu o victorie în Moldova. La Vaslui echipa pregătită de Horațiu Gal a controlat autoritar repriza secundă și a plecat cu 3 puncte ce o distanțează în clasament de Minaur, băimărenii urmând să aibă un examen dificil mâine în Capitală cu CSM București.

Dunărea Călărași a obținut un succes logic cu CSM Școlar Reșița și revine pe loc de play-off, în timp ce CSM Făgăraș a depășit HC Buzău într-o partidă ce mărește ecartul dintre penultima și antepenultima clasată.

 

Iată programul și rezultatele etapei a 13-a:

Miercuri, 4 decembrie

AHC Dobrogea Sud Constanța - CSA Steaua București  31:31 (15:13)

Joi, 5 decembrie

AHC Dunărea Călărași - CSM Școlar Reșița  31:26 (15:15)

CSM Focșani - Dinamo București  29:33 (14:15)

CSM Făgăraș - HC Buzău  24:21 (10:10)

CSM Vaslui - AHC Potaissa Turda  32:35 (16:18)

Vineri, 6 decembrie

SCM Politehnica Timișoara - CSM Bacău

CSM București - Minaur Baia Mare

Alte știri din Handbal