Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHM: Dinamo revine pe linia de plutireRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
16 Mar 2016

LNHM: Dinamo revine pe linia de plutire

După ce luni, în epilogul etapei a 24-a, Dunărea Călărași s-a impus la Baia Mare pe terenul campioanei cu scorul de 23:20 (13:8), astăzi la București s-au desfășurat primele două partide ale etapei cu numărul 25.

În sala Dinamo liderul și-a pansat orgoliul rănit de cele două înfrângeri succesive suferite în partidele cu CSM București și Steaua după ce s-a impus în fața Politehnicii Timișoara. Bănățenii au venit să-și joace șansa pentru un loc cât mai bun în play-off, fiind aflați în luptă directă pentru locul 4 cu Steaua și Potaissa Turda. Gazdele au oprit seria de opt partide fără înfrângere a Politehnicii și s-au impus cu 32:28, 11 dintre golurile lor fiind marcate de Asoltanie, iar pentru oaspeți Lasica, Chikovani și Timofte au avut câte 5 reușite.

În celălalt meci al zilei, în sala Rapid CSM București a trecut categoric de Potaissa Turda după un meci deschis, jucat pe contre, și rămâne în plasa liderului așteptând o greșeală, totuși puțin probabilă, ce poate veni în ultima etapă în deplasarea de la Ploiești.

 

Programul etapei a 25-a este următorul:

Miercuri, 16 martie

Dinamo Bucureşti - CH CSU Politehnica Timişoara  32:28 (17:14)

CSM Bucureşti - AHC Potaissa Turda  38:29 (18:11)

Vineri, 18 martie

CS HC Adrian Petrea Reşiţa - CSM Ploieşti

Sâmbătă, 19 martie

CSU Danubius Galaţi - HC Vaslui

AHC Dunărea Călăraşi - CSM Focşani 2007

Duminică, 20 martie

ACS Energia Tg. Jiu - HCM Minaur Baia Mare

Luni, 21 martie

HC Odorhei - Steaua Alexandrion Bucureşti

Alte știri din Handbal