Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHM: Dinamo - CSM Focșani 34-31Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
20 Nov 2017

LNHM: Dinamo - CSM Focșani 34-31

Handbaliștii de la Dinamo s-au impus duminică pe teren propriu în fața celor de la CSM Focșani, o echipă arțăgoasă care s-a agățat de fiecare minge. Alb-roșiii au fost conduși cu cinci goluri în prima repriză, dar în partea a doua au recuperat și au trecut ei în avans cu același număr de goluri.

Dinamo a început și acest joc cu multe probleme de efectiv, lista indisponibililor fiind extrem de lungă, scorul la pauză fiind 15-19 în favoarea oaspeților.

Alb-roșiii au început mult mai deciși repriza a doua și în numai opt minute au egalat: 20-20. Apărarea a funcționat mult mai bine, iar Komogorov (cel mai bun jucător al meciului) și Descat au înscris goluri importante.

Oaspeții au mai avut un forcing, 20-22, 22-24, dar Dinamo a preluat frâiele jocului și în numai 11 minute a tranșat soarta partidei. De la 22-24 (min. 43) s-a făcut 30-25 (min. 54), după un parțial de 8-1 în favoarea dinamoviștilor.

Finalul a fost fără emoții pentru Dinamo, cu trei puncte necesare trecute în contul campionilor, care acumulează 24 de puncte.

 

sursa: csdinamo.eu

Alte știri din Handbal