Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHM: ”Delfinii” înving la Focșani și preiau fotoliul de liderSabin Malisevschi / SportPictures.eu
21 Nov 2018

LNHM: ”Delfinii” înving la Focșani și preiau fotoliul de lider

Primele trei partide ale etapei a 11-a a Ligii Zimbrilor s-au disputat astăzi, toate încheindu-se cu victoria echipelor oaspete. La Focșani, după o repriză secundă spectaculoasă în care au anulat diferența de trei goluri de la pauză, constănțenii de la Dobrogea Sud au plecat cu toate cele trei puncte și cu cele 27 de puncte acumulate au trecut pe prima poziție înaintea celor de la CSM București.

Celelalte victorii ale oaspeților s-au înregistrat la Făgăraș și Bacău, formațiile gazdă plecând cu șansa a doua în meciurile disputate contra Stelei și respectiv Politehnicii Timișoara. Bănățenii au urcat și ei în clasament, făcând un salt până pe ultima poziție a podiumului cu 22 de puncte, în timp ce roș-albaștrii au urcat pe locul 5 cu 20 de puncte, la egalitate cu formația de pe locul 4, Potaissa.

Turdenii dispută mâine jocul lor din etapa curentă în sala ”Gheorghe Barițiu” contra Dunării Călărași, capul de afiș al rundei fiind transmis în direct de la ora 17:30 pe postul TVR HD.

 

Programul etapei a 11-a este următorul:

Miercuri, 21 noiembrie

CSM Focșani 2007 - AHC Dobrogea Sud Constanța  25:27 (14:11)

CSM Făgăraș - CSA Steaua București  22:28 (11:13)

CSM Bacău - SCM Politehnica Timișoara  23:26 (14:16)

Joi, 22 noiembrie

CS Universitatea Cluj - CSU Suceava

AHC Potaissa Turda - AHC Dunărea Călărași

Vineri, 23 noiembrie

CSM București - CS Minaur Baia Mare

Sâmbătă, 24 noiembrie

CS Dinamo București - CS HC Buzău 2012

Alte știri din Handbal