Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHM: ”Delfinii” încep bine play-off-ulRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
06 Apr 2019

LNHM: ”Delfinii” încep bine play-off-ul

Dobrogea Sud Constanța își menține invincibilitatea în 2019 în competiția internă după ce a debutat cu o victorie în seria A a play-off-ului. Pe litoral, SCM Politehnica Timișoara a rezistat o repriză în încercarea de a acumula primele puncte în această fază a competiției, dar elevii lui Zvonko Sundovski au menținut un ritm de joc superior și cu 9 puncte se menține la două lungimi avans față de CSM București.

”Tigrii” au depășit AHC Dunărea Călărași și speră ca pe 17 aprilie, data la care se va disputa etapa viitoare, vor putea învinge ”delfinii” în deplasare și vor trece în fruntea ierarhiei.

În celălalt meci al zilei din play-off, Potaissa a jucat atât cât a fost nevoie pentru a exploata inexactitățile steliștilor și a face diferența pe tabelă. Cu un lot obosit de lupta pe mai multe planuri, Steaua suferă atunci când are mai multă nevoie de prospețime și de oameni pe bancă, participarea în SEHA League grevând capacitatea de efort și aducând accidentări în lotul pregătit de Ovidiu Mihăilă.

În play-out, CSM Bacău a furnizat surpriza prin victoria obținută la Suceava și lupta pentru evitarea retrogradării se anunță a fi una interesantă

 

Programul primei etape a fazei a 2-a este următorul:

Play-off, seria A

Sâmbătă, 6 aprilie

CSM București - AHC Dunărea Călărași  28:25 (14:12)

AHC Dobrogea Sud Constanța - SCM Politehnica Timișoara  28:23 (12:11)

Play-off, seria B

Sâmbătă, 6 aprilie

CSA Steaua București - AHC Potaissa Turda  36:30 (18:15)

Duminică, 7 aprilie

CSM Focșani 2007 - CS Dinamo București

Play-out

CS Minaur Baia Mare - CS Universitatea Cluj  32:20 (16:9)

CSU Suceava - CSM Bacău  17:23 (9:12)

CSM Făgăraș - CS HC Buzău 2012  22:17 (12:6)

Alte știri din Handbal