Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHM: Constănțenii speră la locul 4Mircea Rosca / SportPictures.eu
12 Mar 2018

LNHM: Constănțenii speră la locul 4

Ultima partidă a etapei cu numărul 23 a Ligii Naționale de handbal masculin s-a jucat în această seară la Constanța între HC Dobrogea Sud și CS Minaur Baia Mare.

Dobrogenii antrenaţi de Sandu Iacob şi Marko Isakovic nu concepeau să facă vreun pas greșit în jocul cu tânăra echipă maramureșeană cu nucleul de jucători închegat în jurul experimentaților Yves Ragot, Mihai Bușecan sau Alexandru Sabou și au reușit să le ofere propriilor suporteri o victorie.

Jocul a fost echilibrat timp de 40 de minute, ritmul fiind rupt de gazde cu o serie de patru goluri consecutive ce i-a detașat pe tabelă de la 24:22 la 28:22, apoi avantajul a fost mărit în ultimele cinci minute până la opt lungimi 34:26, ultima reușită a partidei aparținând oaspeților.

Cele trei puncte acumulate le permit constănțenilor să urce la cota 46 și să egaleze echipa de locul 5, CSM București, și să spere la locul 4 la finalul sezonului regulat.

HC Dobrogea Sud și Minaur se pot reîntâlni la finalul acestei săptămâni în Cupa României, clubul constănțean fiind organizatorul turneului Final Four al competiției în semifinalele căruia va întâlni Steaua, iar băimărenii pe Politehnica Timișoara.

 

Programul etapei a 23-a este următorul:

Duminică, 11 martie

CS Dinamo București - CSA Steaua București  31:23 (17:12)

SCM Politehnica Timișoara - AHC Potaissa Turda  28:21 (13:7)

HC Vaslui - AHC Dunărea Călărași  21:28 (10:12)

CSU Suceava - CSM Făgăraș  24:16 (15:9)

Luni, 12 martie

AHC Dobrogea Sud Constanța - CS Minaur Baia Mare  34:27 (15:13)

Prin retragerea din campionat a formațiilor CS Politehnica Iași și HC Odorhei, CSM Focșani 2007 și CSM București au câștigat cu scorul de 10:0 la ”masa verde” partidele ce trebuiau să le dispute cu acestea.

Alte știri din Handbal