Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHM: Campioana reia ascensiuneaRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
01 Mar 2018

LNHM: Campioana reia ascensiunea

Mișcările din tabăra campioanei Dinamo dau randament și formația alb-roșie a înregistrat astăzi al șaselea rezultat pozitiv în tot atâtea partide disputate de la începerea sezonului.

Succesul este cu atât mai prețios cu cât a fost repurtat pe terenul echipei clasate pe locul 4 în ierarhia Ligii Zimbrilor, SCM Politehnica Timișoara aflându-se în antiteză cu formația pregătită de Constantin Ștefan. Bănățenii au înregistrat a treia înfrângere consecutivă pe teren propriu, iar punctele pierdute le-ar fi adus poziția de lideri ai clasamentului. Dinamo i-a egalat la puncte, 41, pe timișoreni și privește cu încredere spre podium, așteptând întâlnirea de etapa viitoare dintre Potaissa Turda și CSM București ce le poate oferi șansa de a urca până pe locul al treilea.

”Tigrii” au trecut ușor de CSM Focșani, un succes facil fiind înregistrat și de liderul Steaua pe terenul ultimei clasate Politehnica Iași. Steliștii vor primi runda următoare vizita Dunării Călărași, formație care a trecut fără probleme de Minaur Baia Mare, iar peste două etape elevii lui Ovidiu Mihăilă vor juca ”eternul derby”.

Într-o partidă cu efect asupra configurației de la subsolul clasamentului, HC Vaslui a învins CSM Făgăraș și trece pe locul 11, primul de sub linia barajului.

 

Programul etapei a 21-a este următorul:

Joi, 1 martie

CS Politehnica Iași - CSA Steaua București  24:32 (13:18)

SCM Politehnica Timișoara - CS Dinamo București  28:31 (16:17)

CSM București - CSM Focșani 2007  34:23 (15:12)

HC Vaslui - CSM Făgăraș  26:24 (15:13)

AHC Dunărea Călărași - CS Minaur Baia Mare  28:26 (17:13)

Vineri, 2 martie

CSU Suceava - AHC Potaissa Turda

Partida AHC Dobrogea Sud Constanța - HC Odorhei a fost omologată cu scorul de 10:0 pentru gazde datorită retragerii din campionat a echipei HC Odorhei.

Alte știri din Handbal