Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHM: Calcule de play-offRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
09 Feb 2016

LNHM: Calcule de play-off

După ce ieri s-a încheiat etapa cu numărul 19, odată cu victoria categorică a campionilor de la HCM Minaur Baia Mare în fața celor de la CSM Ploiești cu scorul de 34:23 (17:11), astăzi a debutat în sala Rapid etapa a 20-a.

CSM București a primit vizita handbaliștilor de la AHC Dunărea Călăraşi, în compania cărora au avut o evoluție oscilantă, încheiată însă cu o victorie detașată. Negru, Hume, Stamate și Marijanac conduceau cu 9:6 în minutul 23, dar Șania și colegii lui au revenit pe tabelă și în minutul 26 se înregistrează egalitatea 10:10. Elevii macedoneanului Zvonko Sundovski s-au mobilizat și cu două goluri în ultimul minut al reprizei au dus scorul pauzei la 14:12.

În partea a doua a meciului, CSM București se detașează constant și în minutul 45 tabela indica 24:16, dar handbaliștii lui Aihan Omer nu au capitulat și au reușit să se apropie la numai 3 lungimi 29:26 în minutul 58. Iancu, cu 16 parade, blochează în ultimele minute poarta CSM-ului și partida se termină cu un avantaj de 6 goluri 32:26 pentru gazde, care revin cel puțin temporar pe locul 2, la 4 puncte în spatele liderului Dinamo.

Înfrângerea agită lupta pentru ultima poziție de play-off și îi ține pe călărășeni la 3 puncte distanță de locul 8, ocupat de băimăreni, care au de disputat în această rundă o partidă complicată la Turda.

 

Programul etapei a 20-a este următorul:

Marți, 9 februarie

CSM Bucureşti - AHC Dunărea Călăraşi    32:26 (14:12)

Miercuri, 10 februarie

Dinamo Bucureşti - CS HC Adrian Petrea Reşiţa

Sâmbătă, 11 februarie

Steaua Alexandrion Bucureşti - CSU Danubius Galaţi

HC Odorhei - ACS Energia Tg. Jiu

Duminică, 14 februarie

AHC Potaissa Turda - HCM Minaur Baia Mare

CSM Ploieşti - CSM Focşani 2007

Luni, 15 februarie

CH CSU Politehnica Timişoara - HC Vaslui

Alte știri din Handbal