Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHM: CSM București este a doua finalistăRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
24 Mai 2017

LNHM: CSM București este a doua finalistă

Meciul decisiv al celei de-a doua semifinale a Ligii Naționale de handbal masculin s-a disputat în această seară la Turda între AHC Potaissa și CSM București.

Cu oboseală acumulată după turneul Final Four al Cupei României și o deplasare în Portugalia pentru meciul tur al finalei Cupei Challenge contra celor de la Sporting Lisabona, jucătorii pregătiți de Horațiu Gal au clacat pe finalul partidei și au cedat la două goluri diferență, 22:24 în fața ”tigrilor” care vor reîntâlni Dinamo într-o reeditare a semifinalei Cupei României și a finalei campionatului trecut.

Partida de debut a finalei se va disputa în sala din Ștefan cel Mare peste fix o săptămână, pe 31 mai.

 

În semifinale:

AHC Potaissa Turda – CSM București  22:24 (11:13) - scor general 1-2

Numele ocupantelor locurilor 5-8 au fost aflate astăzi la finalul partidelor de la Timișoara și Călărași. Echipele care se impuseseră în prima manșă au obținut victoria și astăzi și au închis în minim de meciuri disputele. Performere sunt HC Odorhei (locul 5) și AHC Dunărea Călărași (locul 7), învingătoare în fața celor de la SCM Politehnica Timișoara (locul 6) și respectiv HC Vaslui (locul 8).

Meciul pentru locurile 5-6:

SCM Politehnica Timișoara - HC Odorhei  28:29 (16:15) - scor general 0-2

Meciul pentru locurile 7-8:

AHC Dunărea Călărași - HC Vaslui  36:28 (21:15) - scor general 2-0

Alte știri din Handbal