Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHM: CSM București câștigă decisivul din sferturiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
28 Apr 2018

LNHM: CSM București câștigă decisivul din sferturi

Astăzi s-a disputat în sala Rapid din Capitală meciul decisiv al sfertului de finală ce le-a opus CSM București și SCM Politehnica Timișoara contând pentru campionatul Ligii Naționale de handbal masculin. După două meciuri tensionate în care oaspeții au avut câștig de cauză, elevii portughezului Paulo Jorge Pereira au pornit deciși să exploateze avantajul terenului propriu și după ce au rupt încă din start echilibrul pe tabelă au câștigat cu 29:21 (15:9).

În urma acestui rezultat, CSM București va da replica Stelei în semifinalele competiției, roș-albaștrii urmând să beneficieze de avantajul terenului propriu în primul meci, pe 2 mai, și în meciul decisiv de pe 10 mai, ”tigrii” fiind gazdele partidei din 6 mai.

Mîine se va afla numele ultimei semifinaliste, Dinamo și HC Dobrogea Sud urmând a se întâlni în sala din Ștefan cel Mare începând cu ora 15:30.

 

În play-out CSU Suceava a obținut a treia victorie din tot atâtea partide, ”victima” de astăzi fiind CSM Făgăraș, și a luat o opțiune importantă în privința salvării de la baraj.

Iată programul etapei a treia a grupei locurilor 9-12:

CSU Suceava - CSM Făgăraș  30:23 (15:12)

HC Vaslui - CSM Focșani 2007

CSU Suceava conduce ierarhia cu 17 puncte urmată de CSM Făgăraș cu 12, în timp ce CSM Focșani și HC Vaslui au 11 și respectiv 9 puncte.

Celelalte etape se vor disputa pe 6, 13 și 20 mai.

Alte știri din Handbal