Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHM:  CSM București - CSM Făgăraș 35-30Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
16 Nov 2017

LNHM: CSM București - CSM Făgăraș 35-30

Etapa a 11-a din Liga Zimbrilor le-a adus față în față pe CSM București și CSM Fagaraș.

Bucureștenii, cu Robledo si Tioumentsev refacuti, au inceput meciul cu o aparare agresiva, care a dus la un start bun al partidei si i-a facut sa se distanteze la 4 goluri, reusind sa inscrie in repetate randuri pe contraatac. Fagarasenii nu s-au predat si au revenit in meci, reusind sa readuca echilibrul si sa mearga cap la cap pana in minutul 20.

CSM București a aratat ceva mai bine ca in meciul de la Odorhei si a avut un atac mai inspirat cu mai multe aruncari de la linia de 9 metri si cu un joc cu pivotul foarte eficient. Pasele lui Robledo catre pivotul Szasz au facut ca, in prima parte a reprizei, sa beneficieze de 5 aruncari de la 7 metri, iar acelasi Robledo a reusit sa fructifice 4. Antrenorul Fagarasului a incercat, in minutul 26, printr-un time out, sa schimbe ceva in jocul echipei sale, insa pauza i-a gasit pe tigri cu un avantaj de 4 goluri, 20-16.

Repriza secunda nu a adus schimbari in jocul celor doua echipe si in prima jumatate diferenta s-a pastrat in ciuda eforturilor de a reveni in joc a oaspetilor. Vlad Caba a facut schimbari pentru a oferi un suflu proaspat echipei sale, iar Rotaru a intrat in meci foarte bine inscriind 3 goluri. Jocul a curs catre o victorie asteptata a bucurestenilor, ferindu-i pe cei prezenti in sala de emotiile unui final tensionat.

Negru a inchis tabela cu o aruncare spectaculoasa cu efect si CSM București a obtinut o victorie foarte importanta pentru cursa de revenire in partea de sus a clasamentului, cu scorul de 35-30.

 

CSM Bucuresti: Sunjic, Blazevic, Ciobanu (portari), Georgievski (6), Rotaru (3), Humet (7), Miltaru, Novanc (1), Somlea, Szasz, Negru (5), Ramba (1), Tioumentsev (2), Onyejekwe (4), Manescu (1), Robledo (5).

CSM Fagaras: Vaidasigan (6), Bejinariu (1), Turcu (2), Alisie (3), Leordean (5), Dedu (3), Acatrinei (10)

 

sursa: csmbucuresti.ro

Alte știri din Handbal