Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHM: CSM București - AHC Dobrogea Sud 20-20Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
10 Oct 2019

LNHM: CSM București - AHC Dobrogea Sud 20-20

CSM București a scăpat printre degete victoria în partida cu AHC Dobrogea Sud, scor 20-20.

Handbaliștii de la CSM București au făcut o primă repriză solidă și au intrat la cabine cu un avantaj de patru goluri (13-9). În partea secundă lucrurile s-au schimbat, „tigrii” au avut momente în care nu s-au concentrat, au ratat mult în atac și au fost neatenți în apărare, așa că pe final s-au văzut conduși. A fost nevoie de o paradă salvatoare a portarul Jakub Krupa în ultima fază pentru a câștiga un punct. De altfel, golkeaperul a avut o zi incredibilă, fiind cel mai bun jucător al bucureștene.

Goce Georgievski a înscris de șase ori, fiind golgheterul ”tigrilor”. Au mai punctat: Selicani Teixeira și Chike Onyejekwe– de câte patru ori,  Ionuț Ramba – de trei ori, Allahkaram Esteki – de două ori și Bogdan Criciotoiu – o dată. Pentru Dobrogea Sud au marcat Malinovic 5 goluri, Chikovani și Andrei câte 4 goluri, Chiuffa 3 goluri, Iancu, Buricea, Nikolic, Simovic, Csog câte un gol.

 

sursa: csmbucuresti.ro

Alte știri din Handbal