Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHM: CSA Steaua urcă pe podiumRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
06 Feb 2020

LNHM: CSA Steaua urcă pe podium

Victorii ale gazdelor în cele trei partide disputate astăzi în etapa a 17-a a Ligii Zimbrilor. În sala Concordia din Chiajna, în fața unui număr redus de spectatori CSA Steaua a obținut o victorie logică în fața celor de la CSM Bacău, formația clasată pe antepenultima poziție a ierarhiei.

Elevii lui Sandu Iacob au convertit aproape toate acțiunile de poartă din prima repriză și au profitat de toate cadourile făcute de oaspeți, astfel încât scorul la pauză arăta similar cu unul de final de meci dintr-o partidă mai strânsă, cu nu mai puțin de 42 de goluri înscrise pe tabelă, 24:18. Ritmul s-a mai redus în partea a doua și cu un parțial de 13:12 steliștii au încheiat victorioși cu 37:30 și egalează la puncte formația de pe locul 2, Potaissa Turda.

În imediata apropiere a podiumului a urcat Minaur Baia Mare cu 31 de puncte după succesul lejer pe teren propriu cu ”lanterna roșie” CSM Școlar Reșița, în timp ce CSM Vaslui se apropie de locurile de play-off în urma victoriei cu HC Buzău.

 

Iată programul și rezultatele etapei a 17-a:

Joi, 6 februarie

CSA Steaua București - CSM Bacău  37:30 (24:18)

CSM Vaslui - HC Buzău  26:24 (11:12)

Minaur Baia Mare - CSM Școlar Reșița  34:17 (14:5)

Vineri, 7 februarie

CSM Făgăraș - AHC Dobrogea Sud Constanța

Sâmbătă, 8 februarie

Dinamo București - SCM Politehnica Timișoara

Miercuri, 19 februarie

CSM Focșani - CSM București

Joi, 20 februarie

AHC Potaissa Turda - AHC Dunărea Călărași

Alte știri din Handbal