Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHM: Bănățenii trec în frunteRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
04 Feb 2018

LNHM: Bănățenii trec în frunte

Etapa a 17-a a Ligii Zimbrilor și-a disputat ieri și astăzi grosul partidelor. Dinamo a reușit o victorie importantă pentru moral în deplasarea de la Vaslui și a egalat la puncte pe CSM București, echipă ce joacă mâine în epilogul etapei cu fostul lider Steaua. Alb-roșiii au fost ținuți în șah de echipa clasată pe penultimul loc și au înscris pentru a consfinți victoria cu două goluri diferență în ultimele secunde ale partidei.

O altă victorie la limită a obținut și SCM Politehnica Timișoara în deplasarea de la Suceava, iar cele trei puncte plasează echipa bănățeană cel puțin temporar pe prima poziție a clasamentului, în timp ce moldovenii rămân cu 13 puncte la fel ca HC Vaslui și CSM Făgăraș. Victorii normale pentru Dobrogea Sud și Potaissa, în timp ce la Călărași oaspeții de la CSM Focșani au plecat cu un punct mai puțin scontat din calculele hârtiei.

 

Programul etapei a 17-a este următorul:

Sâmbătă, 3 februarie

CS Minaur Baia Mare - AHC Potaissa Turda  20:29 (10:13)

Duminică, 4 februarie

AHC Dobrogea Sud Constanța - CS Politehnica Iași  32:27 (16:12)

AHC Dunărea Călărași - CSM Focșani 2007  21:21 (11:13)

CSU Suceava - SCM Politehnica Timișoara  26:27 (15:16)

HC Vaslui - CS Dinamo București  28:30 (12:14)

Luni, 5 februarie

CSM București - CSA Steaua București

Partida CSM Făgăraș - HC Odorhei a fost omologată cu scorul de 10:0 pentru gazde datorită retragerii din campionat a echipei HC Odorhei.

Alte știri din Handbal