Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHM: Bănățenii remizează în Ștefan cel MareRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
08 Feb 2020

LNHM: Bănățenii remizează în Ștefan cel Mare

Surpriză de proporții în această după-amiază în sala Dinamo din Capitală, acolo unde SCM Politehnica Timișoara a fost aproape de a obține victoria în partida contra campioanei României, însă Heidaridad, cu 5 aruncări de la 7 metri apărate în partea a doua a jocului, și Asoltanei, cu două goluri ce au egalat tabela de la 21:23, i-au salvat pe alb-roșii.

Afectați de problemele financiare din cadrul clubului, bănățenii au jucat din orgoliu contra rivalei tradiționale, pe care au dominat-o perioade bune de timp, așa cum a fost în prima repriză între minutele 11 și 23 când au întors scorul de la 3:2 pentru gazde la 7:3 în favoarea lor, iar la pauză au intrat cu un avantaj de 4 goluri, 12:8. Fenici cu 6 goluri, Milosevic cu 5 și Șomlea cu 4 au fost principalii marcatori ai Timișoarei, iar Asoltanei cu 7, Nantes Campos cu 5 și Kuduz cu 4 au fost principalele guri de tun ale lui Dinamo. Cu 40 de puncte, Dinamo continuă să aibă un avans confortabil față de Potaissa Turda, care are 32, dar și un meci mai puțin disputat, în timp ce timișorenii acumulează 24 de puncte și staționează pe ultimul loc de play-off.

Într-o altă partidă a rundei cu numărul 17, ieri Dobrogea Sud Constanța s-a impus în deplasarea de la Făgăraș și cu un total de 30 de puncte se apropie la două lungimi de podium. Etapa mai are în program două partide pe care trebuie să le dispute Potaissa Turda și CSM București, ambele programate peste două săptămâni datorită disputării meciurilor din manșa tur a optimilor Challenge Cup. ”Tigrii” joacă în această seară partida din deplasare cu suedezii de la Alingsas HK, în timp ce turdenii vor juca duminică în Elveția, la Gümligen, cu BSV Bern.

 

Iată programul și rezultatele etapei a 17-a:

Joi, 6 februarie

CSA Steaua București - CSM Bacău  37:30 (24:18)

CSM Vaslui - HC Buzău   26:24 (11:12)

Minaur Baia Mare - CSM Școlar Reșița  34:17 (14:5)

Vineri, 7 februarie

CSM Făgăraș - AHC Dobrogea Sud Constanța  25:27 (12:11)

Sâmbătă, 8 februarie

Dinamo București - SCM Politehnica Timișoara  23:23 (8:12)

Miercuri, 19 februarie

CSM Focșani - CSM București

Joi, 20 februarie

AHC Potaissa Turda - AHC Dunărea Călărași

Alte știri din Handbal