Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHM: Bănățenii merg în semifinalăSebastian Tataru / SportPictures.eu
05 Mai 2016

LNHM: Bănățenii merg în semifinală

Ultimul meci al rundei sferturilor de finală s-a disputat în sala Concordia din Chiajna, unde Steaua Alexandrion Bucureşti a întâlnit în partidă decisivă CH CSU Politehnica Timişoara. La capătul unui joc tensionat, cu decizii ale arbitrilor ce au iritat ambele tabere, oaspeții bănățeni au învins la limită 24:23 (13:7) și au obținut calificarea în semifinala în care vor întâlni Dinamo București.

”Violeții” au avut în Daskaloski un înger păzitor al buturilor, cu 15 intervenții la activ, ceea ce le-a permis să pună distanță față de echipa gazdă încă din startul partidei. Poli a condus cu 6:3, 11:6 și s-a detașat la 6 goluri la pauză, pentru ca imediat după reluare să mărească la 7 goluri diferența de pe tabelă. Elevii lui Ovidiu Mihăilă s-au mobilizat și s-au apropiat treptat pe tabelă până la un gol (14:13), însă timișorenii au reluat ofensiva și aveau din nou cinci lungimi distanță (21:16) cu câteva minute înainte de final.

Arbitrii au scăpat meciul din mână în ultimele două minute, când au avut o serie de decizii eronate și au dictat numeroase eliminări în ambele tabere. Chiar și nevoiți să joace în doi jucători de câmp și portar, bănățenii au rezistat până la final și au obținut victoria decisivă ce îi menține în cursa pentru medalii.

Alte știri din Handbal