Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHF: Victorie prețioasă penctru „tigroaice” la Rm. VâlceaRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
22 Sep 2022

LNHF: Victorie prețioasă penctru „tigroaice” la Rm. Vâlcea

CSM București a obținut o victorie importantă în deplasarea de astăzi din sala „Traian” din Râmnicu Vâlcea și a preluat șefia clasamentului.

În fața unei formații SCM Rm. Vâlcea care a început bine acest sezon, „tigroaicele” au făcut o primă repriză de vis în care au condus chiar și cu 8 goluri, 8:16 în minutul 23 și 10:18 în minutul 25, dar scorul pauzei a fost 14:20 după un reviriment al gazdelor. Impulsionate de fierbintele public vâlcean, elevele lui Bent Dahl s-au apropiat la trei lungimi de adversara lor, 23:26 la jumătatea reprizei secunde, dar maturitatea și experiența superioară a „tigroaicelor” și-a spus cuvântul și cu 5 minute înainte de final au refăcut avansul maxim, 25:33.

Cu turația redusă pe final în tabăra oaspetelor, vâlcencele au redus din handicap și s-a încheiat 30:34, un rezultat dătător de speranțe pentru CSM din perspectiva jocului pe care îl vor disputa duminică pe teren propriu cu SG BBM Bietigheim în EHF Champions League.

Meciul a contat pentru etapa a 5-a, deschisă ieri de partidele de la Cisnădie și Baia Mare. Campioana Rapid s-a impus pe terenul sibiencelor cu 34:25, în timp ce Minaur a învins cu 27:25 Dunărea Brăila.

 

Iată programul și rezultatele etapei a 5-a:

Miercuri, 21 septembrie

Măgura Cisnădie - Rapid București  25:34 (11:16)

Minaur Baia Mare - HC Dunărea Brăila  27:25 (17:13)

Joi, 22 septembrie

SCM Râmnicu Vâlcea - CSM București  30:34 (14:20)

Duminică, 25 septembrie

CSM Galați - Gloria Bistrița

HC Zalău - SCM Gloria Buzău

SCM Craiova - Dacia Mioveni

CSM Tg. Jiu - CSM Slatina

Alte știri din Handbal