Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHF: Victorie pentru gazde la Brăila Mircea Rosca / SportPictures.eu
03 Mar 2017

LNHF: Victorie pentru gazde la Brăila

HC Dunărea Brăila a trecut de CSM Roman după o repriză secundă net superioară și își mărește avansul la cinci puncte față de ocupanta locului 3 în clasament, HC Zalău.

La malul Dunării CSM Roman a jucat curajos și după o serie de cinci goluri ale Irynei Glibko avea la pauză un avantaj de două lungimi, Aneta Pârvuț reușind să reducă din handicap în ultimele secunde ale reprizei. După reluare, romașcancele s-au distanțat din nou la trei goluri 10:13, moment în care s-a produs un declic în jocul gazdelor, care au întors tabela la 14:13 după care s-au distanțat la 21:15 cu contribuția decisivă a Biancăi Tiron, autoare a 6 goluri din cele 11 cu care brăilencele au răsturnat situația. Instalate confortabil la conducere, elevele lui Costică Buceschi au apărat avantajul până la final și privesc acum relaxate derby-ul etapei care se va disputa mâine la Craiova, acolo unde HC Zalău va încerca să obțină o victorie care să o mențină în plasa brăilencelor.

 

Iată programul etapei a 20-a:

Vineri, 3 martie

HC Dunărea Brăila - CSM Roman  27:23 (9:11)

Sâmbătă, 4 martie

SCM Craiova - HC Zalău

Duminică, 5 martie

”U” Alexandrion Cluj - CSU Danubius Galați

CS Măgura Cisnădie - CSM Unirea Slobozia

Luni, 6 martie

ASC Corona Brașov - CSM Bistrița

HCM Râmnicu Vâlcea și CSM București stau.

Alte știri din Handbal