Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHF: Victorie la limită în GiuleștiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
11 Sep 2021

LNHF: Victorie la limită în Giulești

Runda a 2-a a Ligii Florilor și-a disputat astăzi grosul partidelor. Începută luni cu victoria în deplasare a „tigroaicelor” la Bistrița, succes plătit greu cu accidentarea lui Martine Smeets înaintea debutului în EHF Champions League, etapa a avut ca principal punct de atracție jocul din Giulești dintre Rapid și Gloria Buzău.

Jucătoarele pregătite de Carlos Viver au reușit să se impună la limită în fața recent câștigătoarei Cupei României și se înscriu în grupul de patru formații ce au obținut maxim de puncte. Alături de CSM București și Rapid, Măgura Cisnădie și Dunărea Brăila completează careul după victoriile obținute în deplasările cu CSU Știința București și respectiv Minaur Baia Mare.

Pasul greșit făcut în runda inaugurală cu SCM Craiova a fost corectat de SCM Râmnicu Vâlcea în partida cu nou-promovata CSM Deva, iar HC Zalău, lipsită de prezența lui Gheorghe Tadici pe bancă, suspendat până la finele anului, a făcut diferența în a doua parte a jocului de pe teren propriu cu CSM Slatina.

Așa după cum era de așteptat, SCM Craiova a trecut ușor de Dacia Mioveni și cu 4 puncte ocupă locul 5 la egalitate cu formația vâlceană.

 

Iată programul și rezultatele etapei a 2-a:

Luni, 6 septembrie

Gloria Bistrița - CSM București  21:24 (12:14)

Sâmbătă, 11 septembrie

Minaur Baia Mare - HC Dunărea Brăila  23:27 (9:14)

Rapid București - SCM Gloria Buzău  34:33 (20:17)

HC Zalău - CSM Slatina  24:20 (12:12)

CSU Știința București - Măgura Cisnădie  19:30 (8:17)

SCM Râmnicu Vâlcea - CSM Deva  28:22 (14:11)

SCM Craiova - Dacia Mioveni  25:18 (14:9)

Alte știri din Handbal