Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHF: Victorie în restanța cu CSM BistrițaSabin Malisevschi / SportPictures.eu
16 Mar 2018

LNHF: Victorie în restanța cu CSM Bistrița

Etapa a 20-a a Ligii Florilor a mai făcut un pas înainte spre încheierea sa cu partida disputată în Polivalenta bucureșteană de CSM București și CSM Bistrița.

Spre deosebire de partidele anterioare în care au avut scăderi ale nivelului de joc cu efecte importante pe tabelă, elevele lui Helle Thomsen nu au avut asemenea probleme în această seară. Cu toate acestea, o perioadă mai puțin fastă a campioanelor a fost speculată imediat de bistrițence atunci când conduse fiind cu zece goluri, 23:13, au reușit să revină până la un handicap de cinci, 23:18. A fost singura sincopă în joc pentru gazde, pentru care antrenoarea daneză a rulat întregul lot cu excepția Cristinei Neagu și Sabinei Jacobsen, de notat fiind revenirea Anastasiei Lobach după o accidentare care a ținut-o departe de teren. După ce a anunțat despărțirea de ”tigroaice”, Isabelle Gullden a fost cea mai bună marcatoare astăzi cu 7 reușite, de partea cealaltă Almudena Rodriguez marcând de șase ori.

Campionatul ia o pauză de două săptămâni, impusă de meciurile echipelor naționale, tricolorele având în program dubla cu Rusia ce se va desfășura la Togliatti miercuri, 21 martie de la ora 17:30 și duminica viitoare, pe 25 martie de la ora 18:30, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, ambele partide fiind transmise în direct de Televiziunea Română.

 

Iată programul și rezultatele etapei a 20-a:

Sâmbătă, 10 martie

CSM Roman - CS Rapid USL Metrou București  31:27 (16:13)

CSM Unirea Slobozia - ASC Corona 2010 Brașov  27:28 (13:14)

”U” Cluj - CSM Slatina  28:23 (14:15)

HC Dunărea Brăila - CS Măgura Cisnădie  21:21 (12:11)

Vineri, 16 martie

CSM București - CSM Bistrița  30:23 (16:9)

Sâmbătă, 31 martie

CSU Danubius Galați - SCM Craiova

Partida HC Zalău - HCM Rm. Vâlcea va fi reprogramată.

Alte știri din Handbal