Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHF: Victorie cu emoțiiMircea Rosca / SportPictures.eu
02 Feb 2016

LNHF: Victorie cu emoții

Meci mai dificil decât se așteptau pentru HCM Baia Mare pe teren propriu, în sala sporturilor „Lascăr Pană”, în compania fetelor de la Dunărea Brăila. Elevele lui Aurel Roșca au făcut diferența în ultimele 10 minute, brăilencele opunând rezistență și incomodând vizibil echipa vicecampioană.

Startul a fost unul echilibrat, abia în minutul 22 băimărencele reușind să se desprindă la două goluri 10:8 după aruncarea de la 7 metri transformată de Pineau, dar brăilencele reușesc din nou să se apropie înscriind prin Zamfirescu în inferioritate numerică. Pineau punctează din nou și apoi Nechita mărește diferența la trei goluri. Zamfirescu și Apetrei penalizează o defensivă imobilă a gazdelor, Abingh înscrie în cealaltă poartă, Țeți marchează de pe extremă și reface diferența minimă pe tabelă, pentru ca imediat Jezic să stabilească scorul pauzei 14:12.

După pauză gazdele se detașează încet, dar sigur până la 17:13, însă brăilencele ajutate mult de prestația portăriței Voicu strâng din nou scorul în minutul 20 - 19:18. Tănasie (2), Elisei-Ardean și Abingh au dus diferența la 5 goluri, iar brăilencele nu mai au nici timp, nici forța de a mai întoarce scorul și gazdele mai bifează încă o victorie 26:22 (14:12) în cursa de urmărire a liderului.

Băimărencele au acum toată atenția concentrată pe partida din Liga Campionilor tot de pe teren propriu cu FTC-Rail Cargo Hungaria programată vineri, 5 februarie, începând cu ora 20:00.

Alte știri din Handbal