Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHF: Vâlcencele remizează la Buzău, ”tigroaicele” profităRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
06 Ian 2020

LNHF: Vâlcencele remizează la Buzău, ”tigroaicele” profită

Într-un meci restanță contând pentru etapa a 10-a, SCM Râmnicu Vâlcea a terminat la egalitate, 26:26 (12:14), partida de pe terenul revelației SCM Gloria Buzău după un final dramatic în care ambele formații au avut avantaj pe tabelă, iar gazdele au avut atacul la ultima fază. Jucătoarele pregătite de Florentin Pera au condus cu 24:23, apoi au revenit de la 24:25 și au trecut din nou în avantaj cu 26:25, însă buzoiencele au înscris ultimul gol al partidei.

De remiza campioanelor au profitat ”tigroaicele”, tot duminică CSM București învingând fără probleme la Slatina în restanța din etapa a 7-a contra formației locale. Cu Cristina Neagu prezentă în teren și cea mai bună marcatoare cu 7 reușite, CSM București s-a impus cu 29:27 (14:11) și a redus la trei puncte ecartul față de lider, SCM Râmnicu Vâlcea aflându-se pe prima poziție cu 28 de puncte, iar ”tigroaicele” pe 3 cu 25 de puncte.

Pe poziția secundă se află Corona Brașov, formație ale cărei meciuri din Liga Florilor și din Cupa României Fan Curier au fost amânate până la momentul publicării hotărârii definitive a Comisiei de Apel cu privire la problema folosirii unei tehnici intravenoase de terapie cu laser care contravine Codului Anti-doping internațional.

Alte știri din Handbal