Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHF: Vâlcencele continuă parcursul de regularitateSabin Malisevschi / SportPictures.eu
13 Ian 2019

LNHF: Vâlcencele continuă parcursul de regularitate

Etapa a 12-a a Ligii Naționale de handbal feminin a debutat ieri cu meciul de la Baia Mare dintre Minaur și HC Zalău, un derby local animat câștigat de gazde la două goluri diferență. Formația pregătită de Gheorghe Tadici s-a aflat la conducere aproape jumătate din durata jocului, dar gazdele au profitat de perioada de secetă a zălăuancelor din startul reprizei secunde, când după ce s-au distanțat la 14:11 acestea nu au mai punctat timp de opt minute. Instalate la conducere cu o serie de cinci reușite, băimărencele nu au mai cedat inițiativa până la final și au obținut cele trei puncte ce le urcă în clasamentul la zi pe locul 3.

Astăzi, liderul SCM Râmnicu Vâlcea a învins în deplasarea de la Slatina și își păstrează parcursul imaculat, în timp ce Dunărea Brăila a întors rezultatul de la pauză și a plecat de pe terenul celor de la Gloria Bistrița cu cea de-a doua victorie din campionat. Învinsă la Buzău, CSU Danubius Galați a preluat lanterna roșie, iar gazdele au urcat pe locul 6 cu 16 puncte la egalitate cu Corona și unul peste SCM Craiova.

 

Iată programul și rezultatele etapei a 12-a:

Sâmbătă, 12 ianuarie

CS Minaur Baia Mare - HC Zalău  23:21 (11:12)

Duminică, 13 ianuarie

CSM Slatina - SCM Rm. Vâlcea  26:29 (11:13)

CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud - HC Dunărea Brăila  22:26 (13:11)

SCM Gloria Buzău - CSU Danubius Galați  23:18 (10:8)

Marți, 15 ianuarie

SCM Craiova - CSM București

Joi, 7 februarie

ASC Corona 2010 Brașov - CS Măgura Cisnădie

CSU Cluj Napoca stă.

Alte știri din Handbal