Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHF: Universitatea Cluj și CSM Slatina luptă până la finalMircea Rosca / SportPictures.eu
12 Mai 2018

LNHF: Universitatea Cluj și CSM Slatina luptă până la final

Penultima etapă a Ligii Florilor a programat astăzi patru partide, toate cu implicații asupra celei mai fierbinți zone a clasamentului, cea a retrogradării. La Cluj, Universitatea a învins AHCM Slobozia și cu 23 de puncte păstrează o șansă teoretică pentru a se salva de la retrogradare dacă va învinge în ultima etapă în deplasarea de la Roman.

Astăzi, moldovencele de la CSM au pierdut la Slatina și le-au dat oltencelor șansa de a păstra distanța de trei puncte față de clujence. Cu un meci imposibil la Cisnădie în ultima etapă, CSM Slatina are nevoie de un punct pentru a-și asigura rămânerea în Liga Națională, deoarece rezultatele directe cu clujencele le sunt favorabile acestora din urmă și pot constitui criteriu de departajare în caz de egalitate de puncte.

Remiza de la Slatina și victoria de la Cluj le lasă, astfel, pe ”șepcile roșii” să spere până în ultima secundă a ultimei etape. În schimb, înfrângerea de sub Feleac le-a parafat celor de la AHCM Slobozia retrogradarea directă alături de Rapid USL Metrou București, echipă învinsă astăzi de CSM Bistrița.

O altă certitudine a zilei este participarea gălățencelor la barajul de promovare/retrogradare alături de reprezentantele Diviziei A CSU Neptun Constanța, CSU Știința București, SCM Timișoara și CS Dacia Mioveni 2012.

 

Iată programul și rezultatele etapei a 25-a:

Sâmbătă, 12 mai

HC Zalău - CSU Danubius Galați  27:19 (13:11)

Universitatea Cluj Napoca - AHCM Slobozia  22:20 (11:10)

CSM Slatina - CSM Roman  29:21 (16:11)

CSM Bistrița - CS Rapid USL Metrou București  37:21 (20:10)

Duminică, 13 mai

HCM Rm. Vâlcea - CS Măgura Cisnădie

Marți, 15 mai

CSM București - HC Dunărea Brăila

Joi, 17 mai

SCM Craiova - ASC Corona 2010 Brașov

Alte știri din Handbal