Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHF: Trei puncte mari pentru DanubiusMircea Rosca / SportPictures.eu
14 Apr 2018

LNHF: Trei puncte mari pentru Danubius

Succes important la Galați pentru Danubius în partida din etapa a 22-a cu HCM Rm. Vâlcea. Echipa clasată pe penultimul loc al clasamentului Ligii Florilor a întors scorul înregistrat la pauză cu o evoluție excelentă în ultimul sfert de oră, când de la 16:17 s-a detașat la cinci goluri 22:17 și și-a asigurat trei puncte ce o urcă până pe locul 11, primul sub linia barajului.

Deasupra lor în ierarhie este Universitatea Cluj Napoca, învinsă astăzi la Zalău și rămasă cu 20 de puncte, cu două mai multe decât gălățencele. Diferența se poate diminua etapa viitoare, când clujencele primesc vizita campioanei CSM București, iar gălățencele se deplasează la Slatina pentru un meci ce poate stabili numele unei echipe direct retrogradate.

În celelalte dispute din jumătatea inferioară a clasamentului, HC Dunărea Brăila a învins Rapid USL Metrou București, iar AHCM Slobozia nu a putut trece de CSM Bistrița și cu 17 puncte rămâne pe penultimul loc al ierarhiei.

 

Iată rezultatele și programul etapei a 22-a:

Sâmbătă, 14 aprilie

HC Dunărea Brăila - CS Rapid USL Metrou București  26:22 (15:11)

HC Zalău - Universitatea Cluj Napoca  32:23 (16:10)

AHCM Slobozia - CSM Bistrița  27:27 (16:16)

CSU Danubius Galați - HCM Rm. Vâlcea  25:22 (12:14)

Duminică, 15 aprilie

CS Măgura Cisnădie - ASC Corona 2010 Brașov

Duminică, 22 aprilie

CSM București - CSM Slatina

Miercuri, 25 aprilie

CSM Roman - SCM Craiova

Alte știri din Handbal