Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHF: ”Tigroaicele” înving greu la BrașovSabin Malisevschi / SportPictures.eu
09 Sep 2018

LNHF: ”Tigroaicele” înving greu la Brașov

Rezultate strânse în etapa a doua a Ligii Naționale de handbal feminin. CSM București s-a impus mai greu decât spera la Brașov și își consolidează prima poziție, campioana fiind secondată de Măgura Cisnădie, învingătoare la limită pe teren propriu cu echipa bistrițeană, golul victoriei fiind înscris după o aruncare de la 7 metri.

În primul meci al etapei CSM Slatina a învins-o la Cluj pe Universitatea, echipă pentru care Mihaela Ani Senocico a înscris numai 3 goluri față de cele 17 reușite din etapa inaugurală. Tot un succes la limită a obținut în deplasare și nou-promovata Gloria Buzău, care sparge gheața și cu ”ajutorul” celor de la CSM Roman, în timp ce la Brăila și Galați s-au înregistrat remize cu scoruri identice. Dunărea Brăila a obținut un punct mare în fața trupei maramureșene, în timp ce fetele pregătite de Gheorghe Tadici nu au putut trece de Danubius Galați.

Etapa se va încheia joi la Râmnicu Vâlcea, acolo unde deținătoarele Supercupei vor primi vizita celor de la SCM Craiova, echipă care va căuta să alunge amarul eliminării din EHF Champions League.

 

Iată rezultatele etapei a 2-a:

Sâmbătă, 8 septembrie

CSU Cluj Napoca - CSM Slatina  20:21 (8:9)

Duminică, 9 septembrie

CSM Roman - SCM Gloria Buzău  18:19 (6:9)

HC Dunărea Brăila - CS Minaur Baia Mare  24:24 (13:12)

CSU Danubius Galați - HC Zalău  24:24 (9:14)

ASC Corona 2010 Brașov - CSM București  20:22 (12:10)

CS Măgura Cisnădie - CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud  22:21 (12:9)

Joi, 13 septembrie

SCM Rm. Vâlcea - SCM Craiova

Alte știri din Handbal