Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHF: Surprize la Roman și SloboziaMircea Rosca / SportPictures.eu
15 Ian 2018

LNHF: Surprize la Roman și Slobozia

Victorii pe linie ale echipelor oaspete în partidele etapei a 12-a disputate sâmbătă și duminică. Campioana a făcut legea pe terenul celor de la Dunărea Brăila, echipă ce sezonul trecut pornea ca primă contracandidată la câștigarea titlului. Ieri, însă, nu au putut să facă față ”tigroaicelor”, dezlănțuite în primele 30 de minute, când și-au asigurat un avantaj de 7 goluri pe tabelă.

O întâlnire ceva mai echilibrată a fost cea de la Cisnădie unde echipa clasată pe locul secund, HCM Rm. Vâlcea, a controlat repriza secundă și a anulat efortul gazdelor de a păși pe podium.

Dacă victoria bistrițencelor în sala Rapid se înscrie în lista rezultatelor previzibile, în schimb notabile sunt succesele de la Roman și Slobozia. Aflate la a treia înfrângere consecutivă, romașcanele au cedat surprinzător în fața ”lanternei roșii” CSM Slatina, formație ce nu gustase până acum gustul victoriei pe prima scenă handbalistică, iar Universitatea Cluj Napoca leagă două victorii și privește cu încredere către locurile de deasupra liniei barajului de rămânere în Liga Florilor.

Miercuri și joi se vor disputa ultimele două meciuri ale etapei, în care vor evolua cele două echipe participante în Cupa EHF.

 

Iată programul complet al etapei a 12-a:

Sâmbătă, 13 ianuarie

CS Rapid USL Metrou București - CSM Bistrița  22:29 (9:11)

HC Dunărea Brăila - CSM București  17:28 (6:13)

Duminică, 14 ianuarie

CSM Roman - CSM Slatina  27:30 (13:11)

CSM Unirea Slobozia - Universitatea Cluj Napoca  24:27 (17:17)

CS Măgura Cisnădie - HCM Rm. Vâlcea  18:21 (9:8)

Miercuri, 10 ianuarie

CSU Danubius Galați - HC Zalău

Joi, 11 ianuarie

ASC Corona 2010 Brașov - SCM Craiova

Alte știri din Handbal