Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHF: Surpriză la CraiovaMircea Rosca / SportPictures.eu
18 Sep 2016

LNHF: Surpriză la Craiova

După ce ieri CS Măgura Cisnădie a smuls un punct în ultima secundă în meciul din deplasare cu ”U” Alexandrion Cluj, astăzi CSM Bistrița a semnat surpriza etapei a 2-a a Ligii Naționale de handbal feminin și poate chiar a turului de campionat.

Nou-promovata a plecat cu toate cele trei puncte din Cetatea Băniei după meciul disputat contra celor de la SCM Craiova, echipă întărită consistent în intersezon și cu pretenții la un loc pe podiumul campionatului. După un start bun al oaspetelor, jucătoarele pregătite de Simona Gogîrlă au fost nevoite să vină permanent din urmă, singura dată când s-au aflat la conducere pe tabelă fiind în minutul 49 (19:18). Laura Pristăvița (7 goluri), Magda Paraschiv și Oana Chirilă (câte 6 reușite) au fost cele mai bune marcatoare ale oaspetelor, în timp ce pentru SCM Craiova Cristina Zamfir a înscris de 6 ori.

În celelalte două partide ale zilei, ASC Corona Brașov a trecut fără complicații de CSU Danubius Galați, în timp ce CSM Cetate Deva nu a putut face față oaspetelor de la HCM Râmnicu Vâlcea care au avut în veterana Mihaela Ani-Senocico cea mai bună realizatoare cu 9 goluri.

 

Iată programul și rezultatele etapei a doua:

Miercuri, 14 septembrie

HC Dunărea Brăila - CSM Unirea Slobozia  37:25 (18:13)

Vineri, 16 septembrie

HC Zalău - CSM București  17:31 (10:15)

Sâmbătă, 17 septembrie

”U” Alexandrion Cluj - CS Măgura Cisnădie  31:31 (18:14)

Duminică, 18 septembrie

ASC Corona Brașov - CSU Danubius Galați  29:23 (16:10)

SCM Craiova - CSM Bistrița  23:25 (13:15)

CSM Cetate Deva - HCM Râmnicu Vâlcea  21:33 (13:13)

Luni, 19 septembrie

HCM Roman - CSM Ploiești

Alte știri din Handbal