Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHF: Seara campioanelorRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
15 Mai 2018

LNHF: Seara campioanelor

Componentele formației CSM București au primit medaliile de campioane cu ocazia ultimei partide disputate pe teren propriu în Sala Polivalentă ”Ioan Kunst Ghermănescu” din Capitală contra celor de la HC Dunărea Brăila, meci contând pentru penultima etapă, a 25-a, a campionatului.

”Tigroaicele” s-au impus și în ultima partidă pe teren propriu din această ediție de campionat, scor 34:22 (18:10) și cu 24 de victorii și o singură înfrângere au intrat în posesia trofeului de campioană pentru al patrulea an consecutiv. O simplă formalitate, deplasarea de la Galați din ultima etapă, le desparte pe fetele ce au prezentat în această seară și medaliile de bronz ale EHF Champions League de o binemeritată vacanță.

Într-o altă partidă disputată în Capitală, SCM Craiova a trecut peste euforia câștigării trofeului Cupei EHF și s-a impus în sala Rapid cu 27:22 (14:10) într-un meci restanță din etapa a 24-a în fața retrogradatei CS Rapid USL Metrou. Oltencele sunt în grafic pentru a depăși Măgura Cisnădie în cursa spre medaliile de argint ale campionatului.

Alte știri din Handbal