Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHF: Recital Iryna Glibko și Patricia VizitiuRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
10 Apr 2017

LNHF: Recital Iryna Glibko și Patricia Vizitiu

CSM Roman a câștigat detașat partida disputată în deplasare la Râmnicu Vâlcea și se apropie cu pași mari de clasarea pe locul 5 la finalul campionatului. Aflate la egalitate de puncte, 28, înainte de acest meci, HCM Râmnicu Vâlcea și CSM Roman au lăsat o impresie diferită în această după-amiază, un spectator care nu ar fi cunoscut pozițiile celor două echipe în clasament ar fi fost indus în eroare.

Elevele lui Florin Pera au pornit mult mai bine jocul și în minutul 8 aveau deja cinci goluri în față pe tabelă 3:8, patru dintre ele fiind înscrise de Iryna Glibko. Ucraineanca și-a continuat recitalul pe parcursul meciului și putem spune că diferența finală de 11 goluri – 26:37 – i se datorează conducătorului de joc al Romanului, ea contribuind cu 11 reușite. Pentru vâlcence greul l-a dus Patricia Vizitiu, cu 13 goluri înscrise din 17 aruncări, însă punctele sale nu au avut aceeași greutate ca ale jucătoarei echipei oaspete.

Ultima partidă a rundei, CSM Unirea Slobozia - CSM București, este programată pe 20 aprilie.

 

Iată rezultatele etapei a 24-a:

Sâmbătă, 8 aprilie

”U” Cluj - SCM Craiova  24:28 (12:12)

Duminică, 9 aprilie

CSM Bistrița - CSU Danubius Galați  29:28 (17:15)

CS Măgura Cisnădie - HC Zalău  22:22 (13:12)

Luni, 10 aprilie

HCM Râmnicu Vâlcea - CSM Roman  26:37 (12:20)

Joi, 20 aprilie

CSM Unirea Slobozia - CSM București

ASC Corona Brașov și HC Dunărea Brăila stau.

Alte știri din Handbal