Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHF: Rapid, surclasată la BuzăuRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
01 Sep 2022

LNHF: Rapid, surclasată la Buzău

Campioana Rapid continuă seria rezultatelor neconcludente în acest debut de sezon cu o înfrângere la șapte goluri diferență suferită la Buzău. Elevele lui Carlos Viver au fost trimise în anonimat de ambițioasa trupă a Gloriei în care Harabagiu a ieșit în evidență cu 8 goluri marcate.

Învinse cu 36:29, giuleștencele încasează a doua înfrângere după cea din Supercupă cu CSM București și rămân cu un punct în campionat după ce au remizat pe teren propriu cu „tigroaicele” în prima rundă. Spre deosebire de ele, „tigroaicele” au trecut la pas pe teren propriu de nou promovata CSM Târgu Jiu și se vor deplasa în week-end la Cisnădie pentru meciul cu Măgura, echipă care a trecut astăzi de Dacia la Mioveni.

Gloria Bistrița și SCM Râmnicu Vâlcea au remizat la Bistrița, acesta fiind unica remiză a etapei. Oaspetele au câștigat și la Galați și Slatina, în timp ce la Brăila și la Craiova gazdele au tranșat în favoarea lor soarta partidelor.

 

Iată programul și rezultatele etapei a 2-a:

Miercuri, 31 august

CSM București - CSM Tg. Jiu  34:28 (17:8)

SCM Gloria Buzău - Rapid București  36:29 (18:14)

Joi, 1 septembrie

CSM Galați - SCM Craiova  22:29 (11:13)

Gloria Bistrița - SCM Râmnicu Vâlcea  34:34 (17:20)

HC Dunărea Brăila - HC Zalău  26:22 (13:12)

Dacia Mioveni - Măgura Cisnădie  17:21 (8:9)

CSM Slatina - Minaur Baia Mare  22:24 (7:11)

Alte știri din Handbal