Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHF: Programul Ligii Florilor, ediția 2020-2021Dan Potor / SportPictures.eu
12 Iun 2020

LNHF: Programul Ligii Florilor, ediția 2020-2021

Viitoarea ediție a Ligii Florilor va debuta la finele lunii august cu trei meciuri tari la Craiova, Buzău și Zalău. În Bănie, formația pregătită de Bogdan Burcea va primi vizita campioanei într-un derby regional ce a suscitat întotdeauna interes, în Crâng Gloria va înfrunta ”tigroaicele” rănite de decizia federației de încheiere a campionatului, în timp ce la Zalău Gheorghe Tadici își va mobiliza trupa în fața unei echipe a Minaurului care s-a întărit considerabil cu transferuri de marcă.

Pare că vom avea parte de o ediție de campionat și mai echilibrată decât anterioara, un semn bun din perspectiva reprezentării europene. Vom avea meciuri ca niște adevărate finale între SCM Rm, Vâlcea și CSM București în etapa a 10-a la Râmnicu Vâlcea și în etapa a 25-a în Capitală, dar nu lipsit de interes va fi și războiul de uzură pentru evitarea retrogradării. Rămâne de văzut cum vor evolua cele trei formații care vor intra în arenă după ce își vor câștiga dreptul de promovare.

Programul primei etape a Ligii Florilor, programată pe 27 august, este următorul:

SCM Craiova - SCM Râmnicu Vâlcea

Loc 3/Turneu de promovare - "U" Cluj

Loc 1/Turneu de promovare - Măgura Cisnădie

SCM Gloria Buzău - CSM București

Loc 2/Turneu de promovare - Dunărea Brăila

AHCM Unirea Slobozia - Gloria Bistrița

HC Zalău - Minaur Baia Mare

Rapid București - CSM Slatina

Întregul program al jocurilor ediției de campionat sunt disponibile pe site-ul Federației Român de Handbal.

Alte știri din Handbal