Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHF: Oltencele se impun la limită cu HC ZalăuBogdan Danescu / SportPictures.eu
04 Sep 2019

LNHF: Oltencele se impun la limită cu HC Zalău

Prologul etapei cu numărul 2 a Ligii Florilor a fost găzduit de sala sporturilor din Bănie, acolo unde SCM Craiova a primit replica celor de la HC Zalău în cea mai echilibrată dispută a rundei.

Venită după victoria de pe teren propriu asupra ”tigroaicelor”, trupa pregătită de Gheorghe Tadici a fost mai lucidă și mai pragmatică în primele 30 de minute, pe care le-a terminat cu un avans de 4 goluri, 12:16, după ce a reușit desprinderea începând cu minutul 16 de la scorul de 7:7.

Partea a doua a jocului a adus în teren o formație mai bine montată la pauză de tehnicianul Bogdan Burcea și pe fondul unei defensive mai atente gazdele au egalat la 16 după scurgerea a doar trei minute de joc. Cu Bianca Curmenț greu de depășit în poartă și cu Ana Maria Țicu și Patricia Vizitiu care și-au condus colegele în ofensivă, cu 5 minute înainte de final oltencele conduceau cu 4 lungimi, 26:22. Zălăuancele au revenit însă și au egalat la 26 cu un minut și jumătate până la ultima sirenă, dar scorul final a fost stabilit de Ana Maria Țicu dintr-o aruncare de la 7 metri.

Cu un total de 10 goluri, Țicu a fost cea mai bună marcatoare a meciului, fiind urmată de Abed-Kader de la oaspete cu 8 reușite.

Oltencele au disputat în devans acest meci deoarece la finele săptămânii vor disputa pe teren propriu dubla cu Jomi Salerno din turul I preliminar al Cupei EHF.

 

Iată programul și rezultatele etapei a 2-a:

Miercuri, 4 septembrie

SCM Craiova - HC Zalău  27:26 (12:16)

Vineri, 6 septembrie

Rapid București - Gloria Bistrița

CSM București - SCM Gloria Buzău

Sâmbătă, 7 septembrie

CSM Slatina - SCM Râmnicu Vâlcea

”U” Cluj - Minaur Baia Mare

Măgura Cisnădie - AHCM Unirea Slobozia

Duminică, 8 septembrie

ASC Corona Brașov - HC Dunărea Brăila

Alte știri din Handbal