Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHF: Măgura preia fotoliul de liderSabin Malisevschi / SportPictures.eu
07 Oct 2018

LNHF: Măgura preia fotoliul de lider

După debutul ezitant în prima ligă, SCM Gloria Buzău continuă seria pozitivă cu o nouă victorie concludentă pe teren propriu împotriva celor de la CSM Slatina și ține ritmul cu Corona Brașov, ambele având câte 10 puncte. Brașovencele au făcut o repriză secundă remarcabilă pe terenul celor de la Gloria Bistrița în care au revenit de la -4, 14:10, și s-au impus cu 21:24 cu larga contribuție a Sorinei Tîrcă, autoare a 8 goluri.

Pe locul 6 a urcat SCM Craiova, echipă care caută să recupereze terenul pierdut în primele etape și care ieri a făcut scor în meciul de pe teren propriu cu CSU Cluj, iar pe 7 a trecut HC Zalău, învingătoare la pas în prologul etapei disputat pe teren propriu cu CSM Roman.

Performera etapei a fost Măgura Cisnădie, sibiencele repurtând o victorie lejeră la Baia Mare ce le urcă pe prima poziție cu 13 puncte. Ele așteaptă acum rezultatul meciului de marți din Capitală, acolo unde CSM București primește vizita celor de la SCM Râmnicu Vâlcea, singurele echipe cu maxim de puncte după primele patru etape.

”Tigroaicele” sunt super-motivate după prima victorie din EHF Champions League și caută revanșa după Supercupa smulsă de vâlcence, care speră să speculeze carențele din defensiva formației pregătite de Magnus Johansson.

 

Iată rezultatele etapei a 5-a:

Joi, 4 octombrie

HC Zalău - CSM Roman  31:21 (17:15)

Vineri, 5 octombrie

CS Minaur Baia Mare - CS Măgura Cisnădie  23:30 (11:13)

Sâmbătă, 6 octombrie

SCM Craiova - CSU Cluj Napoca  37:26 (17:14)

Duminică, 7 octombrie

SCM Gloria Buzău - CSM Slatina  28:20 (13:11)

CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud - ASC Corona 2010 Brașov  21:24 (12:9)

Marți, 9 octombrie

CSM București - SCM Rm. Vâlcea

Miercuri, 10 octombrie

CSU Danubius Galați - HC Dunărea Brăila

Alte știri din Handbal