Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHF: Jumătate de etapăDan Tautan / Mediafax Foto
24 Oct 2015

LNHF: Jumătate de etapă

După ce marți s-a disputat la Craiova primul meci al rundei, astăzi s-au jucat patru partide din cadrul etapei cu numărul 9 a Ligii Naționale de handbal feminin. Alba Sebeș și Rapid, ultimele clasate, nu au putut produce surpriza în deplasare. Dacă șansele rapidistelor erau destul de mici în fața unei echipe cu pretenții cum este cea condusă de Gheorghe Tadici, fetele din Sebeș sperau la un rezultat pozitiv în compania unei vecine de clasament. Vâlcencele nu le-au lăsat, însă, nicio speranță și au accelerat încă din prima repriză pentru a obține un avantaj decisiv. La malul Dunării, brăilencele au obținut o victorie predictibilă în fața clujencelor, echipă aflată la a patra înfrângere consecutivă, în timp ce sub Tâmpa s-au confirmat calculele hârtiei, Corona învingând nu fără probleme o formație ambițioasă a cisnădiencelor.

Iată rezultatele înregistrate în etapa a 9-a:

SCM Craiova - CSM Bucureşti  23:34 (12:17)

HC Dunărea Brăila - "U" Alexandrion Cluj  33:25 (16:13)

HC Zalău - CS Rapid USL Metrou Bucureşti  34:29 (17:15)

HCM Râmnicu Vâlcea - HC Alba Sebeş  32:26 (18:12)

ASC Corona 2010 Braşov - CS Măgura Cisnădiei  37:34 (19:18)

Luni, 26 octombrie se dispută ultima partidă a rundei, HCM Roman - HCM Baia Mare, în timp ce ultima dispută a rundei, CSM Ploieşti - CSM Unirea Slobozia, este programată pentru joi, 5 noiembrie.

Alte știri din Handbal