Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHF: Golul lui Lekic le salvează pe ”tigroaice”Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
05 Feb 2020

LNHF: Golul lui Lekic le salvează pe ”tigroaice”

Astăzi s-a disputat penultima partidă a rundei cu numărul 15 a Ligii Florilor MOL. După succesul din Cupa EHF contra polonezelor de la MKS Lublin ce le-a adus la un pas de calificarea în sferturile de finală ale competiției, fetele de la Gloria Bistrița s-au impus astăzi fără probleme în partida în care au întâlnit penultima clasată în ierarhia internă, Rapid București.

Tot astăzi după-amiază CSM București și Minaur Baia Mare au deschis etapa a 16-a cu jocul disputat în Sala Polivalentă din Capitală. Pe val după victoria entuziasmantă în fața liderului grupei principale a EHF Champions League din care fac parte, ”tigroaicele” au fost supuse unui test dur înaintea unei noi ”finale” pe care o au de jucat în campania către sferturile de finală ale competiției continentale. Clasate pe ultima treaptă a podiumului, băimărencele au fost aproape de a da lovitura la București după ce cu 6 minute înainte de final erau conduse de elevele lui Adrian Vasile cu 23:20.

Lisewska (2), Seraficeanu și Shteriova le-au adus pe băimărence în avantaj, dar Lekic și-a salvat echipa cu un gol înscris când mai erau 13 secunde până la ultima sirenă.

Remiza 24:24 (12:8) le menține pe ”tigroaice” la egalitate de puncte, 37, cu SCM Râmnicu Vâlcea, care are însă un joc mai puțin disputat.

 

Etapa a 15-a a programat următoarele jocuri:

Marți, 28 ianuarie

SCM Râmnicu Vâlcea - CSM Slatina  35:26 (16:17)

Miercuri, 29 ianuarie

SCM Gloria Buzău - CSM București  27:28 (15:14)

Duminică, 2 februarie

HC Zalău - SCM Craiova  26:24 (13:9)

Minaur Baia Mare - CSU Cluj-Napoca  44:29 (21:13)

Miercuri, 5 februarie

Gloria Bistrița - Rapid București  34:25 (15:9)

Joi, 12 martie

AHCM Unirea Slobozia - Măgura Cisnădie

HC Dunărea Brăila stă.

 

Într-un meci contând pentru etapa a 16-a:

CSM București - Minaur Baia Mare  24:24 (12:8)

Alte știri din Handbal