Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHF: Etapa gazdelorRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
23 Feb 2020

LNHF: Etapa gazdelor

Patru partide din programul etapei a 17-a s-au disputat în acest sfârșit de săptămână. Runda a debutat vineri la Buzău cu succesul gazdelor de la SCM Gloria în fața Rapidului, rezultat ce le menține pe gazde pe locul 4 cu 29 de puncte, cu unul mai puțin decât Minaur Baia Mare, învingătoare astăzi contra celor de la SCM Craiova.

Pe locurile 5-7 se situează HC Dunărea Brăila, Gloria Bistrița și HC Zalău, toate trei având 27 de puncte. Prima dintre ele a învins pe teren propriu pe Măgura Cisnădie, iar după surprinzătoarea victorie asupra campioanei echipa sibiană a revenit pe trend negativ și rămâne pe locul 9 cu 21 de puncte. La Zalău celelalte două formații menționate s-au întâlnit în meci direct, iar elevele lui Gheorghe Tadici au învins revelația europeană Gloria Bistrița.

Datorită meciurilor programate în EHF Champions League, SCM Râmnicu Vâlcea și CSM București și-au amânat partidele din această rundă.

 

Etapa a 17-a programează următoarele jocuri:

Vineri, 21 februarie

SCM Gloria Buzău - Rapid București  27:24 (15:13)

Sâmbătă, 22 februarie

HC Dunărea Brăila - Măgura Cisnădie  30:24 (14:10)

HC Zalău - Gloria Bistrița  25:23 (8:8)

Duminică, 23 februarie

Minaur Baia Mare - SCM Craiova  25:17 (15:8)

Marți, 25 februarie

SCM Râmnicu Vâlcea - CSU Cluj-Napoca

Miercuri, 29 aprilie

AHCM Unirea Slobozia - CSM București

CSM Slatina stă.

Alte știri din Handbal