Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHF: Dresură de ”tigroaice” în PolivalentăSabin Malisevschi / SportPictures.eu
09 Oct 2018

LNHF: Dresură de ”tigroaice” în Polivalentă

CSM București a suferit o corecție dură în propriul fief în reeditarea Supercupei României cu SCM Râmnicu Vâlcea.

Ambele formații aveau maxim de puncte după primele patru etape, iar ”tigroaicele” aveau motivația de a-și lua revanșa pentru trofeul pierdut în fața vâlcencelor, însă fetele pregătite de Magnus Johansson nu au arătat un joc concludent și au fost de nerecunoscut. Un element care susține afirmația de ”corecție dură” îl reprezintă faptul că jucătoarele campioanei au ratat nu mai puțin de cinci aruncări de la 7 metri, portărița Diana Ciucă parând trei aruncări ale Cristinei Neagu și câte una a Jovankăi Radicevic și Amandei Kurtovic, iar Neagu a înscris un singur gol din acțiune și unul de la 7 metri în timp ce Iryna Glibko a perforat de 9 ori în poarta CSM-ului. Vâlcencele conduceau cu 12:6 în minutul 24, diferență ce putea fi recuperată de gazde, dar jocul fără încredere și fără busolă s-a întors împotriva campioanelor.

Învinse cu 19:22, ”tigroaicele” au nevoie să se scuture după dușul rece și să consolideze un mecanism alcătuit din numeroase vedete care încă nu joacă precum o echipă. De partea cealaltă, SCM Râmnicu Vâlcea se anunță a fi o pretendentă serioasă la titlu și numai abilitatea antrenorului Florentin Pera le va menține pe drumul spre obiectiv.

Iată rezultatele etapei a 5-a:

Joi, 4 octombrie

HC Zalău - CSM Roman  31:21 (17:15)

Vineri, 5 octombrie

CS Minaur Baia Mare - CS Măgura Cisnădie  23:30 (11:13)

Sâmbătă, 6 octombrie

SCM Craiova - CSU Cluj Napoca  37:26 (17:14)

Duminică, 7 octombrie

SCM Gloria Buzău - CSM Slatina  28:20 (13:11)

CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud - ASC Corona 2010 Brașov  21:24 (12:9)

Marți, 9 octombrie

CSM București - SCM Rm. Vâlcea  19:22 (9:13)

Miercuri, 10 octombrie

CSU Danubius Galați - HC Dunărea Brăila

Alte știri din Handbal