Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHF: Din ce în ce mai puține...Mircea Rosca / SportPictures.eu
14 Ian 2017

LNHF: Din ce în ce mai puține...

Ultima etapă a turului campionatului Ligii Naționale de handbal feminin a început marți cu 13 echipe și continuă de astăzi cu 12 combatante după anunțul de vineri al oficialilor echipei CSM Cetate Deva prin care anunțau retragerea din competiție.

Astfel, din cele 6 meciuri programate în etapa a 13-a se vor disputa în total 5, iar retragerea formației din Deva înainte de finalul turului implică anularea rezultatelor înregistrate de celelalte echipe în întâlnirile cu aceasta.

În unicul meci disputat astăzi, Dunărea Brăila a trecut peste șocul înfrângerii din etapa trecută de la Râmnicul Vâlcea și a învins pe teren propriu Măgura Cisnădie, iar cele trei puncte acumulate le apropie pe elevele lui Costică Buceschi la 5 puncte de liderul CSM București.

Mâine sunt programate ultimele trei partide ale rundei cu o întâlnire interesantă la Roman, una dezechilibrată la Zalău și cu duelul Olteniei la Craiova.

 

Iată rezultatele etapei a 13-a:

CSM București - ASC Corona Brașov  34:25 (19:14)

Sâmbătă, 14 ianuarie

HC Dunărea Brăila - CS Măgura Cisnădie  29:21 (15:9)

Duminică, 15 ianuarie

CSM Roman - CSM Bistrița

HC Zalău - CSM Unirea Slobozia

SCM Craiova - HCM Râmnicu Vâlcea

CSU Danubius Galați și ”U” Alexandrion Cluj stau.

Alte știri din Handbal