Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHF: Corona, randament maxim după patru etapeBogdan Balas / SportPictures.eu
25 Sep 2016

LNHF: Corona, randament maxim după patru etape

Primele meciuri ale etapei a patra a Ligii Naționale de handbal feminin au adus o nouă victorie pentru echipa brașoveană, două victorii scontate ale gazdelor la Roman și Cluj și un succes al oaspetelor în derby-ul nou-promovatelor.

Sub Tâmpa, jucătoarele antrenate de Bogdan Burcea și Dumitru Berbece au intrat la pauză cu un handicap de două goluri în partida cu HC Zalău. Revenite în teren și conduse de Chiper, autoarea a 8 goluri, brașovencele au întors tabela până la final cu un gol înscris în ultimele secunde ale meciului. Pentru echipa condusă de Gheorghe Tadici cele mai multe goluri, 6, au fost înscrise de Ana Maria Drăguț.

HCM Roman și ”U” Alexandrion Cluj au avut meciuri ușoare cu CSU Danubius Galați, respectiv CSM Unirea Slobozia și urcă la braț pe locurile 4 și 5 ale campionatului cu câte 7 puncte.

CSM Bistrița pare că se simte mai bine în deplasare, astăzi obținând a doua victorie din postură de echipă oaspete după ce în etapa a doua a semnat surpriza din meciul cu SCM Craiova. În meciul de pe terenul celor de la CSM Cetate Deva bistrițencele au prestat un joc colectiv foarte eficient în repriza secundă și cu Oana Chirilă autoare a 9 goluri s-au impus la o diferență de 10 goluri surprinzătoare față de scorul egal de la pauză.

 

Iată programul și rezultatele etapei a patra:

Duminică, 25 septembrie

HCM Roman - CSU Danubius Galați  32:16 (14:9)

ASC Corona Brașov - HC Zalău  27:26 (13:15)

”U” Alexandrion Cluj - CSM Unirea Slobozia  37:23 (17:9)

CSM Cetate Deva - CSM Bistrița  25:35 (14:14)

Luni, 26 septembrie

SCM Craiova - CSM Ploiești

HCM Râmnicu Vâlcea - CS Măgura Cisnădie

HC Dunărea Brăila - CSM București

Alte știri din Handbal