Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHF: Clujencele relansează lupta pentru evitarea barajuluiMircea Rosca / SportPictures.eu
10 Mar 2018

LNHF: Clujencele relansează lupta pentru evitarea barajului

Cu trei meciuri amânate datorită participării în cupele europene, etapa a 20-a a Ligii Florilor și-a derulat astăzi celelalte patru meciuri. Cel mai interesant joc a fost cel de la Cluj, unde studentele de sub Feleac aveau nevoie de victorie ca de aer pentru a rămâne în lupta pentru evitarea barajului de promovare/retrogradare, succesul fiind obținut în cele din urmă în fața celor de la CSM Slatina.

După două victorii consecutive ce le-au scos deasupra liniei de baraj, slătinencele conduse de Victorina Bora nu au mai repetat prestațiile pozitive și după ce au condus la pauză au fost surclasate de elevele pregătite de Alin Bondar. Diana Puiu a înscris 10 goluri, iar Mihaela Ani-Senocico 8 pentru învingătoare, iar pentru CSM Slatina Alexandra Andrei a punctat de 11 ori.

Un meci echilibrat s-a disputat la Brăila, unde Dunărea a încheiat la egalitate jocul cu Măgura Cisnădie. Gazdele s-au distanțat în două rânduri la patru goluri – 8:4 la jumătatea primei reprize și 18:14 în minutul 42 – dar pe final ocupantele locului 4 au revenit și au egalat în secundele de final, evitând pierderea unui punct prețios în lupta pentru medaliile de bronz.

În celelalte două partide s-au înregistrat victorii scontate ale favoritelor, CSM Roman dispunând pe propriul teren de Rapid, iar Corona în deplasarea de la Slobozia.

 

Iată programul și rezultatele etapei a 20-a:

Sâmbătă, 10 martie

CSM Roman - CS Rapid USL Metrou București  31:27 (16:13)

CSM Unirea Slobozia - ASC Corona 2010 Brașov  27:28 (13:14)

”U” Cluj - CSM Slatina  28:23 (14:15)

HC Dunărea Brăila - CS Măgura Cisnădie  21:21 (12:11)

Vineri, 16 martie

CSM București - CSM Bistrița

Sâmbătă, 31 martie

CSU Danubius Galați - SCM Craiova

Partida HC Zalău - HCM Rm. Vâlcea va fi reprogramată.

Alte știri din Handbal