Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHF: Campioana ucide competițiaRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
08 Feb 2017

LNHF: Campioana ucide competiția

Cu nouă etape înainte de final CSM București este cvasi-campioană a Ligii Naționale de handbal feminin. În partida derby a campionatului, în care au primit vizita principalei urmăritoare, HC Dunărea Brăila, elevele lui Aurelian Roșca nu au menținut suspansul decât 18 minute, până atunci oaspetele reușind să meargă cap la cap cu campioana.

De la 7:7 ”tigroaicele” s-au distanțat scurt la 12:7, avantaj pe care l-au extins până la final la 6 goluri, iar în repriza secundă acesta a crescut constant pe fondul unei evidente diferențe de calitate a jocului prestat.

Gullden, 7 goluri, Martin și Manea, câte 5 goluri, au fost principalele realizatoare ale gazdelor, CSM București având acum 11 puncte și un meci în plus jucat față de brăilence. Etapa a 17-a va continua luni cu un nou meci interesant, HC Zalău urmând să primească pe teren propriu replica Coronei Brașov.

 

Iată rezultatele etapei a 17-a:

Miercuri, 8 februarie

CSM București - HC Dunărea Brăila  33:21 (15:9)

Luni, 13 februarie

HC Zalău - ASC Corona Brașov

Marți, 14 februarie

CS Măgura Cisnădie - HCM Râmnicu Vâlcea

CSU Danubius Galați - CSM Roman

CSM Unirea Slobozia - ”U” Alexandrion Cluj

SCM Craiova și CSM Bistrița stau.

Alte știri din Handbal