Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHF: Campioana se impune în deplasarea de la SlatinaRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
07 Sep 2019

LNHF: Campioana se impune în deplasarea de la Slatina

Toate cele trei partide disputate astăzi în etapa a doua a Ligii Florilor au avut câștigătoare clare. Campioana HCM Râmnicu Vâlcea a accelerat în prima parte a jocului disputat în deplasarea de la Slatina și a intrat la pauză cu un avantaj de 6 goluri, patru dintre cele 14 goluri ale vâlcencelor fiind reușite de Marta Lopez. Gazdele au strâns rândurile în partea a doua, însă nu au putut să limiteze diferența decât pe final când au înscris de două ori în ultimul minut de joc și au terminat cu un handicap de 7 goluri pe tabelă. Mireya Gonzalez a fost principala marcatoare a vâlcencelor cu 6 reușite, în timp ce Luciana Popescu a marcat 5 goluri pentru gazde.

În Sala Polivalentă din Cisnădie, Măgura a făcut instrucție cu Unirea Slobozia la capătul unui joc în care Ada Moldovan, cu 14 reușite, a avut o contribuție decisivă în victoria la 11 goluri diferență, iar la Cluj studentele din localitate nu au putut face față oaspetelor de la Minaur Baia Mare și au cedat la două goluri.

Mâine va avea loc ultima partidă a rundei, în sala ”Dumitru Popescu Colibași” din Brașov Corona urmând să primească vizita Dunării Brăila.

 

Iată programul și rezultatele etapei a 2-a:

Miercuri, 4 septembrie

SCM Craiova - HC Zalău  27:26 (12:16)

Vineri, 6 septembrie

Rapid București - Gloria Bistrița  20:24 (12:13)

CSM București - SCM Gloria Buzău  28:21 (17:8)

Sâmbătă, 7 septembrie

CSM Slatina - SCM Râmnicu Vâlcea  23:30 (8:14)

”U” Cluj - Minaur Baia Mare  21:23 (7:10)

Măgura Cisnădie - AHCM Unirea Slobozia  33:22 (15:10)

Duminică, 8 septembrie

ASC Corona Brașov - HC Dunărea Brăila

Alte știri din Handbal