Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHF: CSM București, succes categoric la RomanRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
25 Oct 2018

LNHF: CSM București, succes categoric la Roman

După succesul de la Kristiansand, handbalistele antrenate de Dragan Djukic s-au deplasat la Roman, pentru disputa cu „lanterna” campionatului, CSM Roman. Meciul de miercuri seară nu a reprezentat o mare problemă pentru campioane, în care Dragan Djukic le-a utilizat doar la aruncări de la șapte metri pe Paula Ungureanu și Jovanka Radicevic și puțin pe Andrea Lekic și Majda Mehmedovic.

N-a fost nevoie de prea multe momente de joc pentru ca CSM București să pună stăpânire pe meci. S-a făcut extrem de rapid 5-1 pentru „tigroaice” și până la pauză doar ratările din situații clare de gol au făcut ca Roman să se apropie pe tabelă. Situația s-a schimbat radical însă în partea a doua, gazdele au reușit să marcheze de doar patru ori, iar meciul s-a rupt definitiv în primele zece minute din actul secund, după ce CSM București s-a desprins la 19-13, iar până la final s-a pus doar problema scorului.

Scorul final al întâlnirii a fost 28-17. Pentru CSM București au marcat Iulia Curea (6 goluri), Dragana Cvijic (6), Cristina Neagu (3), Majda Mehmedovic (3), Aneta Udriștioiu (2), Bianca Bazaliu (2), Elizabeth Omoregie (2), Jovanka Radicevic (1), Andrea Lekic (1), Oana Manea (1), Nathalie Hagman (1), Barbara Lazovic și Amanda Kurtovic.

 

sursa: csmbucuresti.ro

Alte știri din Handbal