Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHF: CSM București învinge la Rm. Vâlcea, dar suspansul se mențineRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
13 Mar 2019

LNHF: CSM București învinge la Rm. Vâlcea, dar suspansul se menține

În Sala Sporturilor Traian din Râmnicu Vâlcea s-a disputat în această seară adevărata finală a campionatului, însă succesul la limită obținut de CSM București în fața gazdelor într-o partidă restantă contând pentru etapa a 18-a nu a fost de ajuns pentru a le readuce pe ”tigroaice” în fotoliul de lider.

Învingătoare în partida tur disputată în Capitală cu 22:19, SCM Rm. Vâlcea a cedat 29:30 (12:12) și păstrează avantajul rezultatelor directe în cazul egalității de puncte la finalul campionatului.

Elevele lui Florentin Pera nu au început bine partida și erau conduse cu 1:3 în minutul 6, dar au revenit cu o serie de patru reușite ale lui Glibko, Florica, Da Silva și Fraga Fernandez și erau în avantaj pe tabelă 5:3 șase minute mai târziu. A fost rândul campioanelor să revină cu trei goluri în două minute pentru a trece din nou la conducere, 5:6, iar de aici s-a mers cap la cap până la pauză, când tabela indica 12:12.

Startul reprizei secunde le-a aparținut oaspetelor cu o serie impresionantă de reușite ale lui Lekic, Lazovic, Radicevic și Omoregie ce a făcut ca tabela să indice 14:20 în minutul 41. Împinse de la spate de fierbintele public vâlcean, gazdele au recuperat pas cu pas handicapul și s-au apropiat la 22:23 în minutul 50. Eliminarea lui Da Silva le-a permis ”tigroaicelor” să refacă diferența de două goluri, apoi Paula Ungureanu are o intervenție miraculoasă la 24:25 în minutul 54 și menține speranța unei victorii la diferența dorită, dar Fraga Fernandez egalează la 26 în minutul 58 și apoi la 29 când mai erau 7 secunde de joc, dar repunerea rapidă de la centru îi oferă lui Jacobsen șansa de a semna victoria, 29:30, ce le mai dă un dram de speranță ”tigroaicelor”.

Pentru a-și păstra titlul de campioane, ele au nevoie ca SCM Rm. Vâlcea să facă un pas greșit în ultimele 7 etape rămase de disputat, cel mai dificil meci fiind cel de pe teren propriu din etapa a 23-a în care vor primi replica Măgurii Cisnădie.

Alte știri din Handbal